vrijdag 30 juni 2017

Nieuw menu 3

Vanaf volgende week zondag gaat het nieuwe 3e dagmenu in.
Per dag wisselen wij af met de 3 verschillende dagmenu's.
Het menu ziet er als volgt uit:

Dungesneden gemarineerde pastrami met notensla,
kappertjes en Franse dragonmayonaise
*
Op de huid gebakken tamme  Veluwse eendenborstfilet
met een honing/sinaasappel tijm saus
*
Gekoeld soepje van zomerkoninkjes en mango en met
limoen citroenijs 

Bij het hoofdgerecht serveren wij de volgende garnituren:
  • Aardappel gratin taartje 
  • Romanesco met groene kruidenolie
  • Hollandse sla met tomaat, ui, ei en augurkjes
Bij het hoofdgerecht serveren wij ook een bijpassend glas wijn
Het bijpassende glas wijn wat wij serveren is een Caillou, Comte Tolosan IGP, Malbec 2015

Donkere paars-rode kleur. Zwoele neus met rijpe pruimen, kersen jam en een lichte kruidigheid. In de smaak een licht zoete aanzet die door de fijne zuren plezierig wordt aangevuld. De structuur is zijdezacht.




1 opmerking:

  1. tsja, dat is makkelijk en daar schiet ik niet zo veel mee op. Jij bent de vakvrouw. leg mij nu eens uit waarom dat die wijn goed combineert. wat is de universele smaakfactor etc. Dat mis ik hier echt. Jammer hoor!

    BeantwoordenVerwijderen