Vrijdag kwamen er al een paar vrienden van het bruidspaar die alles klaar moesten zetten.
Zelf hebben ze alles versierd en mooi gemaakt, het zag er echt prachtig uit.
Na de cocktailworkshop was er gelegenheid om met z'n alle te proosten, daarna konden de gasten zich even terugtrekken in hun hotelkamer of lekker borrelen.
Rond 18:00 gingen de gasten aan tafel voor het diner, het diner vond plaats in de wintertuin
Het voorgerecht ging op etagères en werden geplaatst op tafel. Het tussengerecht en het hoofdgerecht werden uitgeserveerd.
Voorgerechten: buffelmozzarella, prosciuttoham, gegrilde aubergine en courgette en bruschetta.
Tussengerecht: Fettuccine met tomaat, oregano, basilicum en Parmezaanse kaas
Hoodgerecht: Ossobuca alla milanese, met groene asperges en puree.
Na het diner gingen ze naar de lentezaal voor het feest, hier werd ook de bruidstaart aangesneden. De bruidstaart was ook het dessert. Na het feest hadden ze afsluiting bij Zonneheuvel, de gasten hadden allemaal sterretjes aangestoken op het moment dat het bruidspaar de heuvel op kwam lopen. Het bruidspaar heeft een wensballon losgelaten en zijn daarna vertrokken naar het bruidshuisje.
Het was een geslaagde bruiloft en de gasten waren meer dan tevreden!
volgende keer de hele boel zelf organiseren, uitwerken op sheets, prijzen vast stellen en afronden door rekening te maken. Dan beheers je dit onderdeel. :-)
BeantwoordenVerwijderen